Onderhoud & Service - controles en ijkingen 

TMP verricht controles en ijkingen aan weegschalen, bloeddrukmeters, ECG-apparatuur en alcoholtesters. Door veelvuldig gebruik van het apparatuur kan de nauwkeurigheid van bijvoorbeeld een weegschaal achteruit gaan. Nauwkeurigheid bij medische meetapparatuur is een eerste vereiste. Om precisie op peil te houden zijn    periodiek onderhoud en kalibratie noodzakelijk. 


Een geregeld weeginstrument moet al voorzien zijn van een merkteken voordat deze in gebruik wordt genomen. Indien uw bedrijf aan een kwaliteitssysteem voldoet onder andere ISO en HKZ, dan bent u verplicht om alle meetinstrumenten periodiek te laten keuren. In veel gevallen worden keuringen op verzoek van de gebruiker uitgevoerd omdat deze wil weten of het apparatuur nog naar behoren functioneert. Zodra u het apparatuur heeft laten ijken/controleren bent u verzekerd dat hetgeen aan alle wettelijke normen voldoet. Tevens ontvangt u daarbij een kalibratierapport. 


Onderhoud & Service - tilliften 


TMP verricht keuringen aan tilliften. Daarbij huldigen wij absoluut het standpunt dat de producten welke wij leveren ook door ons technisch ondersteund worden. Mede hierdoor is TMP een Stigah erkend bedrijf. Hierover vind u meer informatie op onze website en op https://stigah.nl/


Bekijk hier de voordelen van een onderhoudscontract:


✔ Veiligheid voor de cliënten en medewerkers

✔ Minder uitval van hulpmiddelen 

✔ Belastingtest op tilliften en tilbanden 

✔ Kosteloze telefonische hulp bij defecten

✔ Altijd goed overleg en nauw contact tussen het bedrijf (o.a. technische dienst) en TMP

✔ Kostenbesparing door de langere levensduur van de tillift 

✔ Betrouwbare keurmeester(s)

✔ Personeel is gemotiveerd, begaan en vertrouwd met het werk in de gezondheidszorg 

✔ Gecertificeerde monteurs beschikken over het juiste gereedschap, onderdelen en moderne uitrusting 


Verder verricht TMP keuringen aan: stationaire tilliften, bad en douche hulpmiddelen, hoog/laag bedden, douchetoiletstoelen en rolstoelen. Onderhoud & Service - Inspectie


Ten eerste worden alle producten voor levering gecontroleerd en technisch geïnspecteerd. Desondanks kan het voorkomen dat er iets niet goed meer functioneert. Dat is geen enkel probleem, aangezien TMP bekwaam is om op alle producten die wij leveren technisch onderhoud te verrichten. Daarnaast hebben wij een database aan informatie van onderdelen en mogelijke toeleveranciers daarvan. Hierdoor bent u verzekerd dat uw apparatuur weer snel werkt en functioneert naar behoren. Tevens zijn we uitgerust met de juiste gereedschap om defecten op te lossen. We bekijken en overleggen altijd met de klant naar de beste oplossing.  

 
 
 
E-mailen
Bellen