Over ons

Ons bedrijf
Na jarenlange kennis opgebouwd te hebben in de gezondheidszorg en werkzaam te zijn geweest bij diverse medische bedrijven is in juni ‘2002 TMP (Thérèse Medical Products) opgericht. TMP is groothandel in verplegingsartikelen en revalidatiehulpmiddelen en is gevestigd te Sint Philipsland.

Markt
TMP richt haar activiteiten op een aantal verschillende marktsegmenten, waarbij het productenpakket in al deze segmenten kan worden aangeboden. De belangrijkste markten zijn:

- Ziekenhuizen
- Verpleeg- en zorginstellingen
- Thuiszorgorganisaties
- Huisartsen en bedrijfsgezondheidsdiensten
- Particulieren/eindgebruikers

Doelstelling/zorg op maat
TMP wil voor al haar klanten zoveel mogelijk een totaalleverancier zijn. Wij willen kwaliteitsmerken op basis van kennis en betrokkenheid met het product aan onze klanten adviseren en leveren. Wij passen het product aan op de persoonlijke specifieke wensen en omstandigheden van de eindgebruiker. Daarbij huldigen wij absoluut het standpunt dat de producten welke wij leveren ook door ons technisch ondersteund worden. Mede hierdoor is TMP een Stigah erkend bedrijf. Hierover vind u meer informatie op onze website en op www.stigah.nl 

 

Visie

Onze visie is om de producten zoveel mogelijk aan te passen op persoonlijke specifieke wensen en omstandigheden van de eindgebruiker door heel Nederland. 


Advies en begeleiding 
Door het grote assortiment en aanbod van diverse hulpmiddelen is een klantgericht advies op maat nodig om tot een juiste product keuze te komen. Hierbij spelen wij in op:
- uw persoonlijke situatie en wensen
- product mogelijkheden en aanpassingen
- prijs/kwaliteitsverhouding

 

Ondersteuning en service
Alle producten die wij leveren worden voor aflevering bij TMP gecontroleerd en of geassembleerd. Uiteraard staan wij volledig achter ons leveringsprogramma en is onze service snel en adequaat. I.v.m. de veiligheid van de gebruiker en voor de levensduur van het aangeschafte product kunt u ook voor onderhoud of voor een service contract bij ons terecht.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TMP vind maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Wij hebben de verantwoordelijkheid als bedrijf om de invloed op het milieu tot een minimum te beperken. Om deze reden draagt TMP hieraan bij door haar bedrijfslocatie te voorzien van zonnepanelen. Hierdoor kunnen wij zeggen dat we een CO2 neutraal bedrijf zijn.

 

Thérèse Medical Products
Hogeweg 1
4675 PH Sint Philipsland

Zeeland 

0167-572226
info@tmp-medical.com


 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen